Secret You gedenksieraden

De collectie bestaat uit ashangers, as ringen en as-armbanden en zijn geschikt voor iedereen. Binnen de collectie worden er verschilende materialen gebruikt zoals zilver, goud, rosé goud of edelstaal. De Secret You gedenksieraden zijn ontworpen voor wie het op prijs stelt een sieraad te dragen waarbij de geheime inhoud alleen bij de drager bekend is. In deze serie zijn as hangers en as armbanden verkrijgbaar. Sommige assieraden zijn ook geschikt voor heren. Persoonlijke wensen, zoals het verwerken van een bestaande trouwring  is mogelijk. Diverse as sieraden kunnen worden voorzien van een gravure of vingerafdruk.

 

Enschede,Juwelier Gruyters

DUURZAAM

“See You Gedenksieraden zijn uitgevoerd in gerhodineerd zilver voor een duurzame exclusieve uitstraling en gezet met zirkonia. Alle modellen, met uitzondering van de armbanden, zijn verkrijgbaar in 14 krt of 18 krt geel, wit of rose goud. Prijzen hiervoor zijn op aanvraag.“

AFWERKING

“De asresten worden met een speciale hars gemengd waardoor een glanzende doorzichtige afwerking ontstaat. Het verleden heeft aangetoond dat deze afwerking uitermate geschikt is om dagelijks gedragen te worden.  Wel willen wij u erop attenderen dat zich altijd gebeurtenissen kunnen voordoen waardoor een sieraad beschadigd, of nog erger, verloren kan raken. Zo ook een gedenksieraad. Wij adviseren dan ook om te allen tijde een kleine hoeveelheid as te bewaren..

Enschede,Juwelier Gruyters